Difference between revisions of "Kezdő magyar fordítóknak"

From TED Translators Wiki
Jump to: navigation, search
(Created page with "Ez lesz majd a Getting Started magyarul. Anna fogja ide bemasolni a kesz forditast.")
 
 
(3 intermediate revisions by one other user not shown)
Line 1: Line 1:
Ez lesz majd a Getting Started magyarul.
+
===Új vagyok: Kit tud segíteni?===
Anna fogja ide bemasolni a kesz forditast.
+
* '''OTP Mentorok:''' Néhány tapasztalt OTP fordító felajánlotta, hogy segít az új kollégáknak. Nézd meg a [[Magyar OTP Mentorok]] lapot
 +
* '''Más fordítók:''' A magyar fordítók listáját megtalálod ezen a TED weboldalon: http://www.ted.com/translate/translators/lang/hun
 +
 
 +
===Nyelvtudás===
 +
Több fordító ezen a wikin feltünteti a nyeltudási szintjét egy Babel indikátorral a felhasználói oldalukon. A Language Skills Overview oldal áttekintést ad erről az információról.
 +
Ha egy anyanyelvi fordítóra van szükséged, nézd meg a Native Speakers Overview oldalt.
 +
Frissítsd a saját felhasználói oldalad. Ezen a Wikipedia oldalon több információt találhatsz arról, hogy hogyan használd a Babel sablont.
 +
 
 +
===Más szaktudás===
 +
Ha egy bizonyos szaktudással rendelkező fordítóra van szükséged, megtalálhatod őket az Areas of Expertise oldalon.
 +
Frissítsd a saját felhasználói oldalad! Kattints a felsorolt szakértők felhasználónevére és nézd meg a felhasználói oldalukat szerkesztő módban, hogy lásd, hogyan kell csinálni.
 +
 
 +
===TED Munkatársak===
 +
 
 +
===OTP Alapszabályok===

Latest revision as of 22:43, 4 August 2011

Új vagyok: Kit tud segíteni?

Nyelvtudás

Több fordító ezen a wikin feltünteti a nyeltudási szintjét egy Babel indikátorral a felhasználói oldalukon. A Language Skills Overview oldal áttekintést ad erről az információról. Ha egy anyanyelvi fordítóra van szükséged, nézd meg a Native Speakers Overview oldalt. Frissítsd a saját felhasználói oldalad. Ezen a Wikipedia oldalon több információt találhatsz arról, hogy hogyan használd a Babel sablont.

Más szaktudás

Ha egy bizonyos szaktudással rendelkező fordítóra van szükséged, megtalálhatod őket az Areas of Expertise oldalon. Frissítsd a saját felhasználói oldalad! Kattints a felsorolt szakértők felhasználónevére és nézd meg a felhasználói oldalukat szerkesztő módban, hogy lásd, hogyan kell csinálni.

TED Munkatársak

OTP Alapszabályok