Talk:Portal:Català

From TED Translators Wiki
Revision as of 13:31, 15 March 2012 by Gonçal Garcés Díaz-Munío (talk | contribs) (Mentors TED català?)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

Creació del portal

Comencem la creació d'un portal per a la llengua catalana en el TED Open Translation Project. Aquest podria arribar a ser un bon lloc per acordar, entre tots els traductors al català del TED, uns criteris comuns de traducció. Entre altres coses! --Gonçal Garcés Díaz-Munío 18:01, 6 March 2012 (UTC)

Com que no sóc expert en edició de wikis, he tractat de crear l'esquelet bàsic a partir del que he vist en altres portals del wiki (francés, alemany, grec...). Quan tinga temps intentaré crear una taula de continguts bàsica i aportar algun contingut específic per a la traducció al català. Mentrestant, si qualsevol persona amb coneixements sobre wikis vol col·laborar, serà molt benvinguda. I si no teniu coneixements especials sobre wikis, editar les pàgines que ja existeixen és molt fàcil, de manera que no us talleu si voleu canviar o afegir res! --Gonçal Garcés Díaz-Munío 18:06, 6 March 2012 (UTC)

Mentors de traducció TED

Els traductors/revisors amb experiència en TED poden oferir-se a ser mentors de traducció, de manera que els nouvinguts puguen consultar amb ells els dubtes que puguen tindre sobre el procés de traducció i revisió. Per oferir-vos com a mentor, només cal que ho digueu i crearem la llista (actualment buida) de mentors del TED en català. Més info en: Category:OTP_Mentors --Gonçal Garcés Díaz-Munío 13:31, 15 March 2012 (UTC)